Akciókról bővebben
Akciókról bővebben

Itt megtalálod a különböző akciók részletes információit!

Az akciók a készlet erejéig illetve visszavonásig érvényesek!

 

1+1 fél áron - Minden második terméket 50% kedvezménnyel lehet a tiéd:

Mindig az olcsóbbik termék árából kerül levonásra a kedvezmény.

Két termék rendelésénél az olcsóbbik termékből, három termék vásárlása esetén egy, az olcsóbbik termékből, négy termék vásárlása esetén pedig a két olcsóbbik termékből kerül levonásra a kedvezmény, és így tovább.

Megrendeléskor a rendszer automatikusan NEM vonja le a kedvezményt, így kollégánk egy visszaigazoló mailben küldi neked a korrigált árú megrendelésed!

 

+ 5% kedvezmény Facebook like-ért:

Ha rajongója leszel az oldalunknak +5% kedvezményt kapsz rendelésed végösszegéből! Ha szeretnéd igénybe venni akkor még rendelés előtt kedveld a Zebrita Fashion&More - Trend Neked oldalunkat! Ezt a kedvezményt megrendelésed beérkezése után (profilod megtekintését követően) érvényesítjük egy visszaigazoló e-mailben, mely már a plusz kedvezménnyel csökkentett árat tartalmazza.

 

Bizsuk ingyenes szállítással:

Amennyiben csak bizsut rendelsz azt díjmentesen szállítjuk (+ utánvételi díj). De ha a rendelésed között van szállítási díjköteles termék akkor annak a díját számoljuk fel!

 

25.000 Ft feletti vásárlás esetén ajándék Bizsu:

Rendelj minimum 25.000 Ft értékben és ajándék bizsut kapsz a készletenlévőkből! Küldd el megrendelésed és felvesszük veled a kapcsolatot, hogy melyik bizsuval ajándékozhatunk meg, vagy még a megrendelés elküldése előtt írd a megjegyzés rovatba a kiválasztott bizsu cikkszámát.

 

13.000 Ft felett ingyenes a szállítás:

Rendelj minimum 13.000 Ft értékben és díjmentesen szállítunk (+utánvételi díj).

 

Kérdés, kérés esetén keress bennünket elérhetőségeinken!

YTc5OTN